Toimitusehdot

Lähetämme heti varastosta löytyvät tuotteet useimmiten samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Toimitusaika on tyypillisesti paketeilla noin 1-4 arkipäivää.

Tuotteilla on 60 vrk vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus on voimassa vain, jos tuote on alkuperäistä vastaavassa kunnossa. Myös mahdollisen tuotepakkauksen on oltava myyntikelpoinen, jos tuotteeseen tutustuminen on mahdollista pakkausta rikkomatta. Palautusoikeus ei koske kaiverrettuja eikä muita yksilöllisiä tuotteita. Noudatamme valmistajan tai maahantuojan määrittelemiä takuuehtoja. Tarjoustuotteilla on palautusoikeus muttei vaihto-oikeutta.

Pyydämme huomioimaan, että noutamaton lähetys ei ole palautus. Mikäli asiakas ei nouda tilaamiansa tuotteita noutopisteestä, palautuskulut veloitetaan asiakkaalta. Mahdollisia alkuperäisiä toimitus- ja maksutapakuluja ei palauteta.

Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen ja sitoudumme olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin. Mikäli et halua meiltä markkinointiviestejä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme heti, kun olet tehnyt tilauksen.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilaus on käsitelty. Tilausvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse. Pidätämme oikeuden hintojen, sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen tilauskohtaisesti.

Alle 18-vuotiaat voivat ostaa tuotteita verkkokaupasta vain huoltajan suostumuksella. Huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite tulee olla mukana tilauksessa. Tiedot voi antaa kassalla `Muuta`-kohdassa.