Yritysesittely

Iloaskel.fi -yrityksen takana on entinen miniaskel.fi -kauppias Katja sekä Natural Movement -paljasjalkakenkäkaupan pitäjä Ville. Myymälässä asiakaspalvelussa häärää lisäksi jalkaterapeutti Jenni.

Katja: "Lapseni tultua kenkienkäyttöikään muutamia vuosia sitten kiinnostuin jalkaterveysasioista ja paljasjalkakengistä, jotka otin itsellenikin käyttöön eikä sen jälkeen ns. tavallisiin kenkiin olekaan enää ollut paluuta! Tuolloin huomasin, että suositusten mukaisten, oikean kokoisten ja Suomen säähän sopivien lastenkenkien hankkiminen ei ole kovinkaan helppoa ja että lasten paljasjalkakenkien saatavuus suomalaisissa verkko- ja etenkin kivijalkamyymälöissä ei ollut kovinkaan hyvä. Onneksi asia on pikkuhiljaa korjaantumassa, markkinoille tulee uusia jälleenmyyjiä ja myös kuluttajat osaavat vaatia valikoimiin hyviä kenkiä."

Iloaskel.fi-kaupan tavoitteena on edistää suositusten mukaisten aikuisten ja lasten kenkien saatavuutta ja näin tukea luonnollista liikkumista sekä jalkojen luonnollista toimintaa ja tervettä kasvua. Myymme myös oheistarvikkeita kuten pohjallisia, kenkien suoja-aineita ja kenkä- ja jalkamittoja, joiden avulla varsinkin lapsen jalan mittaaminen ja oikean kokoisten kenkien valitseminen käy helpommin. Tavoitteemme on tehdä hyvien, sopivan kokoisten lasten ja aikuisten kenkien ostamisesta helppoa, myös verkossa! Tampereen keskustassa sijaitsevassa kivijalkamyymälässä kenkiä pääsee myös sovittamaan.

Kenkien lisäksi maahantuomme Injinji-varvassukkia, joita myymme myös muille jälleenmyyjille Suomessa. Jälleenmyyjien verkkokauppaan pääset tästä.  

Henkilökunta